Het vinden van de juiste accu voor uw Acer laptop

Het vinden van Acer Aspire 5000-serie accu kan een uitdaging zijn, maar de winkel dat je de laptop verkocht, moet in staat zijn om u te helpen erachter te komen wat voor soort accu je nodig hebt. Deze laptops vereisen verschillende soorten accuen, zoals Lithium-Ion, NiCad en NiMH. Afhankelijk van wat u nodig hebt, moet u een aantal tips en trucs leren om het meeste uit uw accu leven te krijgen. Wanneer u dit doet, kunt u de dezelfde accu te gebruiken voor een langere periode van tijd en geen zorgen te maken over het uitvoeren van de macht in het midden van dat belangrijke project.

laptop-adapterAls u probeert om uw levensduur van de Acer accu te verlengen, kunt u proberen een van de verschillende tactieken. Een daarvan is om de accu volledig op te laden voordat u het gebruikt. Een andere is om de accu te gebruiken helemaal naar beneden tot hij heeft geen macht meer. Dit zal helpen het op te laden meer volledig. Ook als u de accu volledig is opgeladen op het na een uur of twee, neem het uit de lader. Het verlaten van het op de lader te recyclen zal ook slijten uw beslag power.Buying laptops met kleinere schermen kan ook helpen bij het verbeteren van uw levensduur van de accu. Houd het scherm op de zwakste instelling die u nog steeds in staat zijn om te lezen. Zet de slaapstand op de computer. Bijvoorbeeld, als je niet hebt gebruikt de laptop in vijftien tot twintig minuten, schakelt deze zichzelf uit om zo energie te besparen.

Zorg ervoor dat u ook let op de stroom die nog op de accu op verschillende tijdstippen. Dit zal u vertellen wanneer de accu is bijna dood, en je moet om het te vervangen voordat je verliest al je documents.Extreme veranderingen in de temperatuur zal ook leiden tot problemen in beslag gebruik. Extreme hitte zorgt ervoor dat de capaciteit van de accu te snel. Extreme kou zal de accu problemen met opstarten. Als de Acer Aspire accu niet warm of zelfs heet om aan te raken, kan het een probleem met het circuit dat helpt de accu opladen. Zorg ervoor dat u hebt het helemaal nagekeken als je niet zeker bent van een professional.

Er zijn drie types van accuen die in Acer laptops. Dit zijn NiCad, NiMH en Lithium-Ion. Deze hebben verschillende eigenschappen en kunnen niet worden gebruikt in plaats van elkaar. Bekijk de specificaties om te achterhalen welke accu u nodig heeft voor uw specifieke laptop. De NiMH heeft meestal een langere arbeidstijd dan de Lithium-Ion. Dus kies degene die geeft je de beste arbeidsvoorwaarden voor wat u nodig heeft. Een ander ding om in gedachten te houden is het geheugeneffect. Het opladen en dan de accu volledig naar beneden gaan elke week of zo zal het houden van het hebben van een continue lading en niet downgraden hoeveel het gaat kosten.

Leave a comment